Dailona (dailona) wrote,
Dailona
dailona

Čeburekai

arba "Karšti čĖburĖĖkai, šAAltas alus!"

DSC_5400

Iškart perspėju - alaus nebus. Nemėgstu aš jo. Užtat čeburekai bus akimirksniu! Keturios minutės paruošimui plius kepimas ir karšti, skanūs, traškūs čeburekai ant stalo. Netikit? Žiūrėkit!

LABAI GREITI ČEBUREKAI
Išeiga: 10 vnt

Pakuotė apvalių lavašo lakštų (pakuotėje būna po 5 lavašus)
200 - 300 g mėsos faršo
1 nedidelis svogūnas

Eiga:

DSC_5361 DSC_5364 DSC_5351

Dėl visa ko aprašysiu, nors rašyti tikrai nėra ką :)

- Paruošti faršą: svogūną susmulkinti, pridėti druskos/pipirų/prieskonių, viską išmaišyti.
- Lavašus perpjauti pusiau. Ant kiekvienos dalies pusės "užtepti" faršą, sulenkti pusiau, gerai prispausti. Apkepti įkaitintoje KEPTUVĖJE su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- VISKAS!

Kaaaršti čeburėėėkai! :) SKANAUS!


DSC_5374   DSC_5404
Tags: antras patiekalas, faršas, lavašas, nesaldūs kepiniai, receptas, užkandžiai
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 14 comments